Жінку відправили додому помирати, а вона зцілилася у луцькому монастирі

1
14
Жінку відправили додому помирати, а вона зцілилася у луцькому монастирі
Настоятелька Свято-Василівського жіночого монастиря у Луцьку Анастасія розповіла, про те як у намоленому храмі черниця з діагнозом раку нирок вірою і молитвою зцілилася.

Жінку майже 40 років тому лікарі відправили помирати додому з діагнозом «рак», – пише газета «Твій вибір».

Зараз черниці вже 88 літ. Настоятелька монастиря Анастасія стверджує: «Якби ви побачили цю світлу та сповнену оптимізму монахиню, то й не повірили б, що майже 40 років тому їй лікарі поставили діагноз «рак», дали першу групу інвалідності і відправили додому помирати».

Черниця завжди була з Богом. Долаючи біль та слабкість, вона продовжувала відвідувати святі місця та поки дозволяло здоров’я жила у монастирях.

До Свято-Василівського жіночого монастиря черниця прийшла у віці 78 років. «Прийшла до нас і залишилася назавжди», – розповідає ігуменя Анастасія.

Щоразу коли жінка проходить обстеження у лікарів, ті дивляться у її медичну карточку і дивуються, як вона досі жива. Ультразвукова діагностика хворої нирки «не бачить». А здорова нирка працює і за себе, і за недужий орган.

«Ми ще раз переконуємося, найбільше диво – це безмежне милосердя Отця Вседержителя, яке Він кожної миті дарує своїм дітям», – підсумувала настоятелька храму Анастасія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Благо дарю за єдину, в кої-то віки, позитивну статтю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні