Луцький автозавод зробить 57 тролейбусів для Харкова

0
2
Луцький автозавод зробить 57 тролейбусів для Харкова
Луцький автоскладальний завод корпорації «Богдан» виграв тендер на постачання Харкову 57 тролейбусів. Пропозиція компанії визнана найбільш вигідною серед інших.

Про це повідомили у прес-службі корпорації «Богдан».

Крім самої техніки вона також включає комплект запчастин та інструментів, витратні матеріали, обладнання для обслуговування тролейбусів і супутні послуги.

Великогабаритні тролейбуси «Богдан» укомплектовані двигунами харківського заводу «Електротяжмаш». Тож, по суті, місто інвестувало і у власне місцеве виробництво.

Харків’яни отримають тролейбуси моделі Т70117, пасажиромісткість яких становить 105 осіб. 34 місця у їхніх салонах передбачені для сидіння.

У компанії наголошують, що ці низькопідлогові тролейбуси є зручними для всіх категорій населення, в тому числі й маломобільних груп – людей з інвалідністю, пасажирів із дітьми, літніх осіб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні