Волинянин здобув перемогу на чемпіонаті України з важкої атлетики

0
-6
Волинянин здобув перемогу на чемпіонаті України з важкої атлетики
Юрій Дричик із Буциня Старовижівського району взяв участь у змаганнях із важкої атлетики у Харкові.

Про це йдеться у на сторінці газети "Сільські новини" у Фейсбуці.

"До складу збірної Волині загалом увійшло 10 спортсменів віком до 17 років – по 5 дівчат і хлопців. За перемогу у ваговій категорії до 73 кілограмів разом зі мною загалом боролися 26 важкоатлетів. У ривку мені вдалося підняти штангу вагою 101 кілограм, у поштовху – 129", - розповів Юрій.

Таким чином, буцинець підтвердив норматив кандидата у майстри спорту, який він виконав ще у Луцьку. Але ще більш приємно, що результат Юрія Дричика став другим в Україні, тож він здобув срібну медаль. Треба зазначити, що наш земляк виборює нагороди всеукраїнського рівня не вперше. Три роки тому у своїй віковій і ваговій категоріях він вже ставав чемпіоном країни. А загалом, як зазначає юнак, він займається важкою атлетикою під керівництвом Володимира Ліщука ще з 5 класу.

Завдяки своєму досягненню у Харкові Юрій Дричик потрапив до числа кандидатів у збірну України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні