Як обрати зручний несесер*

0
-7
Як обрати зручний несесер*
У перекладі з французького nécessaire – необхідний. Несесер – це дорожній міні-чемоданчик, в який вміщуються приладдя гігієни, зарядка для телефону і навіть документи. І це, тільки вдумайтеся, акуратно складено по відділеннях в одному місці.

Своїм досвідом, як правильно обрати несесер поділився модельєр Олексій Мельниченко lim.ua.

Несесер для чоловіків – помічник, який допомагає зібратися в дорогу, мобілізуватися і нічого не забути. Ось три поради, як вибрати несесер для туалетного приладдя.

Дивіться на якість пошиття

• Текстильна стрічка високої міцності на бортах, потужні блискавки та міцна підкладкова тканина – фактори, на які не всі звертають увагу при покупці. Але саме від них, головним чином, залежить довговічність несесера.

Вибирайте практичний матеріал

• Великий виверт – «повестися» на статус, а не довговічність. Несесери зі шкіри та замші швидко стираються. Це – статусно, дорого, але аж ніяк не практично. Погодьтеся, не найкращий варіант для дороги. Дешевші поліестер і нейлон довго служать, компактно складаються і надійно зберігають початковий вигляд.

Звертайте увагу на функціонал

• Несесер – непоганий супутник робочого столу або домашнього простору, а в дорозі речі нормально доїдуть та не загубляться, не пошкодяться. Вибирайте несесер з достатньою кількістю кишень аби ключі не дряпали паспорт, а предмети гігієни не доводилося «ловити».



Ми розповіли про головні тези при виборі дорожнього несесера, більше порад читайте в оригіналі статті як вибрати несесер і який краще.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні