Помер хлопчик, якого батько вдарив у потилицю

0
-1
Помер хлопчик, якого батько вдарив у потилицю
Помер 7-річний хлопчик, якого жорстоко бив батько.

На Харківщині поліція розслідує смерть 7-річного хлопчика, тіло якого виявили 1 березня в смт Шевченкове, повідомляє "УНІАН".

На обличчі дитини були виявлені тілесні ушкодження. Як з'ясували правоохоронці, хлопчик мешкав разом з батьком, матір'ю та 8-річною сестрою. Родина перебуває на обліку у службі в справах сім'ї та молоді.

"В ході досудового розслідування встановлено, що 24 лютого родина знаходилися вдома. Діти не слухались. Батько накричав на сина, а потім розсердився та вдарив рукою по потилиці. Від удару хлопець впав та вдарився головою об залізну стійку ліжка, яке знаходилося в дитячій кімнаті. Після чого він почав погано ходити, весь час лежав на ліжку та скаржився на головний біль", – повідомляють в поліції.

У п'ятницю, 1 березня, дитині стало зле, він почав задихатись та втратив свідомість. Батьки викликали швидку медичну допомогу. Раніше за медичною допомогою не звертались.

Зазначається, що у 2015 році батько хлопчика був засуджений за нанесення тяжких тілесних ушкоджень своїй доньці. Чоловіку вручено підозру у скоєнні злочину, передбаченого п. 2, ч. 2, ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Згідно із санкцією інкримінованої йому статті, чоловіку загрожує довічне ув'язнення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні