На ще одній луцькій вулиці зливатимуть нечистоти

0
2
На ще одній луцькій вулиці зливатимуть нечистоти
На вулиці Карбишева у Луцьку відкриють нову точку зливу нечистот.

Про це стало відомо у четвер, 7 березня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

За словами директора КП «Луцькводоканал» Віктора Гуменюка, станом на 1 січня 2019 року підприємством укладено договори із 19-ма перевізниками нечистот на скид стоків у зливовий колодязь побутової каналізації по вулиці Мамсурова у Луцьку.

«Враховуючи завантаженість точку зливу нечистот та каналізаційної мережі через приєднання житлового масиву і підприємств, які раніше були підключені до каналізаційної мережі підприємства «СКФ Україна», а також у відповідь на колективне звернення перевізників нечистот, виникла необхідність у наданні дозволу для аналогічних скидів в районі вулиці Карбишева», – йдеться в проекті рішення.

За словами Гуменюка, це дасть змогу покращити стан навколишнього середовища поблизу точки скиду нечистот, а також розвантажити каналізаційну мережу по вулиці Мамсурова та здешевити транспортування стоків як для перевізників нечистот, так і для КП «Луцькводоканал».

«Більшість перевізників транспортують нечистоти з північно-західної частини міста Луцька центральними вулицями до вулиці Мамсурова великогабаритним транспортом, який поширює неприємні запахи через нещільно закриті шланги для відкачування стоків. Це дуже негативно позначається на стані повітряного середовища та призводить до справедливих нарікань мешканців міста», – каже директор КП «Луцькводоканал»

Він додає, що відкриття нової точки зливу нечистот по вулиці Карбишева дозволить запобігти поширенню неприємних запахів у місті, покращити стан навколишнього середовища та забезпечити його охорону.

Санітарні норми в точці зливу стоків на вулиці Карбишева – допустимі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні