У Варшаві шестеро поляків жорстоко побили водія-українця

0
6
У Варшаві шестеро поляків жорстоко побили водія-українця
У Варшаві шестеро п’яних поляків жорстоко побили водія Uber, тому що він виявився українцем.

Про це повідомила правозахисниця, волонтер Італійської федерації з прав людини Наталя Панченко в Facebook.

«Роман приїхав на виклик, де його чекало шість нетверезих клієнтів (автомобіль розрахований на 7 осіб). Під час поїздки пасажири попросили його включити польське диско, на що Роман відповів їм, що радіо в машині не працює. Тоді чоловіки накинулися на нього з докорами, що якщо він не слухає польське поло, то і не поважає Польщу», - написала Панченко.

За її словами, побоюючись за свою безпеку, водій зупинив авто і попросив пасажирів викликати собі інше таксі. Тоді чоловіки почали кричати, щоб він повертався в Україну, вживаючи при цьому нецензурну лексику. Як написала Панченко, коли Роман почав записувати поляків на відео, ті витягли його на вулицю і жорстоко побили.

Як тільки Роман отямився, він пішов в лікарню і в поліцію. Однак в поліції, за словами Панченко, справа не поспішають відкривати.

«Поліцейські, які його допитували, чи не записали все, що Роман свідчив в протокол, так як вони вирішили, що це не важливо, і сказали йому, що в протоколі не треба писати все, досить «коротко описати ситуацію », - написала Панченко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні