У волинській школі знесло дах під час буревію. ФОТО

3
6
У волинській школі знесло дах під час буревію. ФОТО
У Жидичинському ліцеї у Ківерцівському районі сильний вітер зніс дах.

Про це розповів директор навчального закладу Богдан Мозолюк, непередбачувана ситуація відбулася вранці 11-го березня, пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Дах нещодавно відремонтували та ще не встигли здати в експлуатацію. Під час події ніхто не постраждав.

На місці працює спеціальна комісія, котра визначить суму завданих збитків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А це значить, що халявники будівельники погано зробили дах!!!
Відповісти
096 710 02 05 я бучу що криша накрита дуже погано. Стойки тонкі, розкосів немає, крокви певно також тонкі, а ще лати побиті дуже рідко! Потрібно щей укріплювати крокви! І саме головне, а де прогони??? Де всі кріплення? Ну таку халяву я ще не бачив!
Відповісти
Комісія спочатку має встановити чи це був ,, ДАХ,, чи це пародія на дах!!! По фото я бачу що це пародія. Скільки коштів було витрачено на цей дах? І ще по фото видно що дерево, з яких зробили стойки дуже тонке. І роскосів не видно на кроквах!!! Туди не комісію потрібно та щей спеціальну, туди будівельників, які спеціалізуються по кришам потрібно викликати! Будівельників мають бути з іншого району! Пропоную свої послуги, як програма та спеціаліста! ;) 096 710 02 05
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні