У Ковелі школярів навчатимуть сортувати сміття

0
2
У Ковелі школярів навчатимуть сортувати сміття
У Ковелі на базі міської гімназії імені Олени Пчілки і ЗОШ №10 розпочали реалізацію освітнього екологічного проекту «Україна без сміття».

Про це повідомляє прес-служба Ковельської міської ради.

Мета - навчити школярів правильно сортувати відходи, розподіляючи ресурсноцінні компоненти (папір, скло, метал, пластик) і органічні рештки.

"З міського фонду охорони навколишнього природного середовища виділені кошти на оплату навчальних лекцій для школярів. Також за гроші фонду придбано сортувальні набори початківця, які складаються з трьох контейнерів, виготовлених з п’ятишарового картону з ламінованими верхніми кришками та призначені для багаторазового використання. Вартість одного набору становить 500 гривень. У міській гімназії встановили 6 комплектів, а у ЗОШ №10 – 14," - розповідає головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки Оксана Козакевич.


Сортуючи сміття, та здаючи на переробку, заклади отримають кошти, які в подальшому спрямують на потреби, визначені саме школярами шляхом голосування (придбання спортивного інвентаря, розвиваючих ігор, проведення різноманітних екскурсій, походів тощо).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні