У луцькому ЦНАПі батькам вперше вручили свідоцтво про народження дитини. ФОТО

0
4
У луцькому ЦНАПі батькам вперше вручили свідоцтво про народження дитини. ФОТО
У Центрі надання адміністративних послуг у місті Луцьку відбулось урочисте вручення першого свідоцтва про народження дитини.

Про це повідомляють на сайті ЦНАПу.

Зазначимо, що послуги з державної реєстрації актів цивільного стану доповнили комплексне надання адміністративних послуг за моделлю “Життєва ситуація”, які вже надаються через ЦНАП у місті Луцьку. Тож молоді батьки за одне відвідування департаменту одночасно здійснили державну реєстрацію народження дитини та отримали свідоцтво про народження; провели реєстрацію місця проживання дитини, оформили призначення та виплату державної допомоги при народженні дитини, зареєстрували дитину в електронній черзі у дошкільний навчальний заклад міста Луцька.

Приємно відзначити, що народжена дитинка у родині є третьою, тож одночасно батьки ще й оформили статус багатодітної сім’ї та отримали посвідчення багатодітної сім’ї.

“Нам дуже приємно, що на одного маленького лучанина у місті стало більше, - наголосив Григорій Пустовіт. - Щиро вітаю батьків з народженням дитини. Спочатку ми довго думали, а чи є доцільним отримувати послуги з державної реєстрації актів цивільного стану у ЦНАП. Сьогодні ж переконуємося, що це було правильним рішенням. Батькам стало набагато зручніше, адже в одному приміщенні за один прихід вони можуть одночасно отримати низку послуг і не бігати від установи до установи. Це швидко, комфортно та якісно”.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт разом з директором департаменту ЦНАП Ларисою Карп’як вручили молодим батькам пам’ятні подарунки, зокрема і картку клієнта на позачергове обслуговування у ЦНАП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні