У «ПортCity» відбудеться зустріч з Миколою Голованем*

0
1
У «ПортCity» відбудеться зустріч з  Миколою Голованем*
У «ПортCity», з нагоди презентації біографічної книги «З вами буде говорити скульптор», відбудеться творча зустріч з головним героєм книги, відомим сучасним українським скульптором – Миколою Голованем.

Презентація відбудеться 22 березня о 17 годині у кінотеатрі PremierCity (4 зал). Запрошуємо скористатись унікальною можливістю почути та поспілкуватись з видатним скульптором нашого міста.

Книгу видано за сприяння торгово-розважального центру «ПортCity».

«Для нас важливо підтримувати талановиту інтелігенцію міста Луцьк, адже це запорука світлого теперішнього та майбутнього України», - Наталія Антоненко, генеральний директор ПОРТ СІТІ ГРУП.

На презентації гості зможуть придбати книгу Володимира Павліка «З вами буде говорити скульптор», а також пам’ятні сувеніри. Усі виручені кошти будуть передані скульптору для створення нових шедеврів.

І пам’ятайте, як сказав Микола Головань:

«Гроші закінчуються, а книги залишаються».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні