Член комісії вигадала зґвалтування на виборчій дільниці

0
0
Член комісії вигадала зґвалтування на виборчій дільниці
Поліція перевірила повідомлення про зґвалтування на виборчій дільниці в Житомирській області й встановила, що воно не відповідає дійсності.

Про це повідомляє "Житомир Експрес".

Нагадаємо, у місті Бердичів працівниця Окружної виборчої комісії заявила, що її зґвалтували на робочому місці.

Так, 13 березня між двома членами окружної виборчої комісії виник словесний конфлікт.

Про це до поліції повідомила жителька райцентру, 1991 року народження, учасниця інциденту. Жінка розповіла, що близько 15.00 у приміщенні ОВК під час словесної суперечки її образив колега.

Чоловік, як встановили поліцейські, місцевий житель, 1979 року народження. У своїх поясненнях факт конфлікту він підтвердив, однак категорично заперечив будь-які інші дії.

Зібрані поліцейськими на місці події, а також у ході опитування членів окружної виборчої комісії свідчення жодних підстав для твердження про вчинення зґвалтування або іншого кримінального правопорушення не мають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні