На цвинтарі у смітнику знайшли тіло немовляти. ФОТО

0
-1
На цвинтарі у смітнику знайшли тіло немовляти. ФОТО
На цвинтарі у Харкові знайшли тіло немовляти, загорнуте в пакет.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Померлого хлопчика виявили у четвер, 21 березня, на міському кладовищі на вулиці Академіка Павлова.

О 18:44 до Московського відділу поліції надійшло повідомлення від 54-річного мешканця міста Харкова. Чоловік повідомив, що під час збору сміття та металобрухту на кладовищі біля сміття виявив в поліетиленовому пакеті тіло немовля.

За адресою виїжджали керівники ГУНП в Харківській області і Московського відділу поліції, слідчо-оперативна група та експерти.

На місці події виявили тіло хлопчика, віком до 1 місяця. Дитина була замотана у фрагмент тканини червоного кольору, загорнута у полімерний пакет чорного кольору та обмотана липкою стрічкою.

Тіло немовля направили до моргу для встановлення причини смерті. Речові докази вилучили.

Слідчим інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Всі обставини та особи, причетні до злочину, наразі встановлюються.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні