В «Карабасі Барабасі» нове весняне пиво*

0
6
В «Карабасі Барабасі» нове весняне пиво*
У п’ятницю, 22 березня в броварня «Карабас Барабас» презентували нове пиво — Blonde Belgium. Легкий, весняний ель можна скуштувати у закладах на Винниченка,4 та Волі, 48.

Щомісяця в боварні «Карабас Барабас» варять новий сорт пива. Так, у березні вирішили пригостити гостей легким, весняним елем Blonde Belgium. «Поєднання трьох солодів надає насиченого золотистого кольору, створює шедевр натурального якісного пива. Легкі карамельні нотки задають пиву повний насичений смак», — зауважила технолог Інна Юрковська.

За словами пивовара Олександра Томашевського Blonde Belgium — це світлий легкий ель бельгійського стилю. Пиво трьохсолодове на одному жатецькому ароматичному хмелі. Він матиме м’який сухий хмелевий аромат.

Кількість напою — лімітована, тож варто встигнути скуштувати новинку у закладах «Карабас Барабас», які знаходяться на вулиці Винниченка, 4 та проспекті волі, 48.

ДОВІДКОВО: Blonde Belgium Трьохсолодовий ель Масова частка сухих речовин в початковому суслі 12% Вміст спирту не менше 4,3% об IBV — 12 EBC — 13 Склад: вода, солод, хміль, дріжджі ALE Харчова (поживна) цінність (вуглеводів): 4,6 г/100 г Енергетична цінність (калорійність): 188,28 кДж (45 ккал/100 г)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні