Мати – африканка, а тато – в'єтнамець: донька міжрасової пари вражає красою

13
-15
Мати – африканка, а тато – в'єтнамець: донька міжрасової пари вражає красою
У незвичайної пари народилася дівчинка, яка вразила світ своєю красою.

Про це передає Clutch.

Як відомо, кохання не знає кордонів, і батьки дворічної Бейлі тому доказ. Вони в буквальному сенсі походять з різних кінців світу: тато - в'єтнамець, а мати - уродженка Африки. Донька колоритної пари змогла успадкувати найсимпатичніші риси обох батьків.

Мама з татом завели Бейлі сторінку в Instagram, яка стрімко набирає популярність. Підписники, кількість яких вже досягла 100 тисяч, буквально засипають крихітку компліментами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ось так народжуються цигани
Відповісти
Тупо#илий атавіст впринципі нічого розумного написати не може, це вчергове доводить твій коментар.
Відповісти
Чому в усьому цінується породистість - черешня, дуб, вівчарка, кролі, голуб а як людина - то мішанку називають найвродливішою?
Відповісти
Чому грязна полішучня, яка щойно помила ноги з-під гною і вирішила підкорити Луцьк, не маючи такту й виховання, не знаючи правил ввічливості і хороших манер, діди й баби якої крутили хвости коровам Волинських шляхтичів, так цікавиться породистістю?
Відповісти
"Слава расова чистим Дубу Вівчарці i Голубу!"
Просто спробуйте трохи подумати перед тим як публікувати свої націонал-соціалістичні пукання під виглядом запитання... Під постом про дворічну дитину...
Відповісти
Тоді самі най богообраніші та ніразу не нац/соц шукають для своїх хлопчиків/дівчаток тільки своїх же правильних дівчаток/хлопчиків? А ви - плодіть сіро-буро-малинове потомство безРОДУ-племені і тіштеся цим. Д@біли, бл@ (С)
Відповісти
усмішка подібна на оскал
Відповісти
Вона виходить на полювання по ночах і загризає чорноротих поліщуків, таких як от ти)))
Відповісти
Як то воно - самому себе лайкати?)))
Відповісти
і часто ти поліщукам в рот заглядаєш ? може ще кудись ?
Відповісти
а ти попробуй самому собі 7 раз лайкнути
Відповісти
"голубих кровей" людина, що так ненавидить поліщуків чого ще сюди лізе?! Манери показувати, такт і виховання? А молоко-сметана з корови та м'ясо з поліських телят- свиней тобі не бридке? Поліщуки жили, живуть і будуть жити в своїх селах і без хороших манер,та й весь Луцьк - Полісся, а тобі пора подалі від поліського Луцька - чого сидиш тут і світ коптиш своїми дебільними висловами? Чи з олігархатом тобі не склалось? Твої якщо не баби з дідами, то прадіди з прабабами точно з гною не вилізали.
Відповісти
правильно писати "полішук" від "шукати поля" (між лісами та болотистою місцевістю) а поліщук - єто уже русіфіцірований варіант слова. А людина "голубих кровей" просто отруєна інтернаціональною пропагандою
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні