На яких луцьких вулицях проведуть ремонт

0
-5
На яких луцьких вулицях проведуть ремонт
У Луцьку зроблять ремонт на вулицях Набережна, Котляревського, Мамсурова та Степана Кривенького.

Ремонтні роботи на вулицях різних мікрорайонів міста запланували на найближчі місяці, пише ІА Волинські новини.

Поточний ремонт вулиці Котляревського біля будинків № 3, 5, 7 коштуватиме 142,442 тисячі гривень. Роботи здійснюватиме Товариство з обмеженою відповідальністю «Унідор Сервіс». Відповідно до договору, підписаного 25 березня між товариством та департаментом житлово-комунального господарства міськради, послуги з поточного ремонту нададуть до 31 липня.

Поточний ремонт вулиці Мамсурова коштуватиме 188,651 тисячі. Роботи здійснюватиме Товариство з обмеженою відповідальністю «Луцька ДПМК». Як йдеться у договорі з департаментом ЖКГ від 26 березня, послуги нададуть до 30 квітня.

На поточний ремонт вулиці Степана Кривенького (від вулиці Володимирської до вулиці Путінцева) витратять 190,727 тисячі гривень. Послуги надаватиме ТзОВ «Луцька ДПМК» у термін до 31 травня, як йдеться у договорі від 26 березня між підрядником та департаментом ЖКГ міськради.

Окрім того, за 141,21 тисячі здійснять поточний ремонт тротуару по вулиці Набережній (від заїзду до готелю «Світязь» до вулиці Даргомижського). Як передбачено договором від 26 березня, послуги надасть ТзОВ «Луцька ДПМК» у термін до 31 травня.

Ще 115 тисяч витратять на технічний нагляд під час виконання будівельних робіт з капітального ремонту мосту через річку Стир на вулиці Ковельській. Технагляд здійснить підприємець Віталій Федорчук відповідно до договору, укладеного 26 березня між підприємцем та департаментом ЖКГ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні