На території ООС Донецької та Луганської областей проголосувало 30% військових

0
-2
На території ООС Донецької та Луганської областей проголосувало 30% військових
На спецдільницях на території ООС Донецької та Луганської областей проголосувало 30% військового складу.

Про це повідомляє Горомадянська мережа ОПОРА.

Станом на 10:00 на території Донецької та Луганської областей всі спеціальні виборчі дільниці для військових відкрились вчасно. Вже проголосувало 30% військового складу.

«Всі 79 спеціальних виборчих дільниць на території Донецької та Луганської областей відкрилися своєчасно, працюють у відповідному режимі, порушень, на даний час немає. Станом на 10 годину вже проголосувало 30 відсотків основного військового складу», - у коментарі ОПОРІ розповів полковник, начальник відділу морально-психологічного збезпечення Об'єднано-командного пунтку Об'єднанних сил Євген Коваленко.

Нагадаємо, згідно з постановою ЦВК №554 від 14 березня на території Донецької та Луганської областей створено у виняткових випадках 79 спеціальних виборчих дільниць. Завдяки цьому військовослужбовці, які під час виконання своїх обов'язків перебувають на Донеччині, зможуть 31 березня 2019 року взяти участь у чергових виборах Президента України.

Ці дільниці були створені в зоні проведення Операції об’єднаних сил, саме там, де військові частини розташовані поза межами населених пунктів, а військові виконують свої бойові завдання та не можуть проголосувати за місцем своєї дислокації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні