П'яні чоловіки проривались на виборчу дільницю, бо думали, що там дискотека

0
-2
П'яні чоловіки проривались на виборчу дільницю, бо думали, що там дискотека
Двоє нетверезих чоловіків розбили вікно на виборчій дільниці під час підрахунку, вважаючи, що в приміщенні місцевого клубу мала бути дискотека.

Як повідомив начальник Гусятинського відділення поліції Олег Гудак, інцидент трапився 31 березня в селі Оленівка на Тернопільщині на території 166 виборчої дільниці, яка знаходилася в приміщенні місцевого клубу, – пише УНІАН.

Двоє чоловіків 1985 та 1987 року народження у день виборів розпивали спиртні напої.

Близько 23:30 вони вирішили піти до клубу на танці. Підійшовши до приміщення, побачили всередині світло, але двері виявилися зачиненими. Чоловіки стукали, аби їх пустили на дискотеку, а коли до них ніхто не вийшов, хлопці розбили рукою вікно дверей та втекли.

За три хвилини на місце події прибув наряд поліції. Даний факт внесений в Журнал єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Чоловіків притягнули до адмінвідповідальності за статтею 173 КУпАП (дрібне хуліганство).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні