У Луцьку затримали авто з чужими речами та водія, який може бути причетний до крадіжок

0
3
У Луцьку затримали авто з чужими речами та водія, який може бути причетний до крадіжок
Інспектори патрульної поліції виявили у Луцьку авто з арсеналом чужих речей та затримали його власника, який може бути причетним до крадіжок.

У ніч на 2 квітня луцькі патрульні відреагували на виклик про підозрілих осіб, які порпались біля чужого автомобіля на проспекті Соборності, повідомляє прес-служюа патрульної поліції.

Обстеживши територію, поліцейські виявили відчинений ВАЗ з різними підозрілими предметами в ньому: мобільні телефони, велосипед, відмички, пилосос, компресори тощо.

«Більше години ми опитували всіх людей, які перебували неподалік, однак ніхто не підтверджував причетність до транспортного засобу», - розповів інспектор Патрульної поліції Волині.

Згодом, провівши додаткові розшукові та оперативні дії, патрульні виявили особу, яка почала нервувати при появі поліцейських і згодом визнала, що автомобіль його.

Походження речей всередині громадянин не міг пояснити. Оскільки все це викликало обгрунтовану підозру, що вчинено порушення, чоловіка доставили до відділку поліції та передали слідчому.

Згодом встановили, що велосипед всередині перебував в орієнтуванні як викрадений.

Автомобіль поліцейські вилучили.
Ведуться подальші слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні