У Рожищі розчистили старе кладовище

0
2
У Рожищі розчистили старе кладовище
На старому цвинтарі в місті Рожищі завершили роботи зі зрізання старих аварійних дерев.

Про це повідомляють на сайті Рожищенської міськради.

Аварійні, підсохлі та дуплисті дерева створювали загрозу для людей та руйнували пам'ятники й надгробки.

Протягом усього періоду, коли проводилася зачистка на кладовищі, зрізали майже 300 старих аварійно-небезпечних дерев. Для такої роботи був укладений договір з підприємцем Михайлом Хвостовим. За виконані роботи з міського бюджету йому заплатили 297 тис. 230 грнивень.

Менші дерева зрізували та прибирали з кладовища працівники КП «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради». Нині проводять остаточну зачистку території від порубочних решток та гілля. Ще на кладовищі потрібно зрізати 95 туй, які посадили рожищани, позаяк ці дерева згодом також створять загрозу для майна та життя людей.

У передпасхальний період рожищан просять при прибиранні могил не забувайте виносити сміття у спеціально відведене для цього місце. Не залишати виконання цих робіт на останні дні, аби працівники Дільниці благоустрою встигли вивести сміття до Великодня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні