Як одягаються працівниці «Волиньобленерго». ФОТО

0
0
Як одягаються працівниці «Волиньобленерго». ФОТО
Працівниці ПрАТ «Волиньобленерго» розповіли, у що вони вбираються щодня та роботу.

Вони упевнені, що стиль – це не лише круті бренди, йдеться на сайті «Волиньобленерго» .

Раціональна Ірина
Вона підкреслює свою індивідуальність яскравим кольором волосся і темною помадою, захоплюється складною літературою і стверджує, що розумною бути модно. Інженер групи режимів ОДС Ірина Козяр зазвичай одяг купує в інтернет-магазинах, у секонд-хендах, також їй подобається «базарний шик».

Невід'ємний елемент образу Ірини – чокер на шиї. Обов'язково носить на руці резинку. Каже, це не тільки гарно, а й зручно – завжди можна зібрати неслухняне волосся.

"Моя велика любов – сережки. Маю кілька дірок у вухах, проте постійно міняю одну пару сережок залежно від настрою, наприклад, під колір неба. Ношу різні моделі – від зірочок до героїв комп'ютерних ігор", – розповідає інженер.

Фасони дівчина обирає вільні, не любить одягу, що обтягує, адже він сковує рухи. Вважає, що ідеальний колір – чорний, який можна розбавити білими або дуже яскравими елементами. Не уявляє гардеробу без джинсів – вони і на вихід, у них можна піти на побачення, поїхати у подорож, у них можна бігати і навіть тренуватися, бо вони зручні.

"Ніколи не взула би гостроносі туфлі із дев'яностих, не надягнула би блискучий одяг чи яскраві білі брюки", – розповідає дівчина.

Демократична Оксана
Оксана Манько 10 років працює у «Волиньобленерго» оператором служби ліній 35–110 кВ. Дівчина чітко називає перший робочий день – 20 червня, і пригадує, що тоді була вбрана у яскраве фіолетове плаття і стильні жовті туфлі. Зараз Оксана віддає перевагу демократичному одягу і вважає, що головне – аби було зручно.


Останнє велике поповнення гардеробу дівчина робила за кордоном. Купує одяг і у стокових магазинах, проте на базар не ходить, сміється, бо там холодно.

"У базовому гардеробі чорний, червоний, білий одяг, зокрема джинси, сорочки, плаття, – розповідає Оксана й додає, що це стандартний набір кожної панянки. – Але плаття і спідниці надягаю рідко, переважно на свята. Взуття краще без підборів, головне – щоб було зручно", - каже Оксана.

Відповідаючи на запитання, що ніколи не одягнула би, задумується кілька секунд і жартома відказує – латексний костюм.

"На роботу ніколи не надягнула би короткі шкіряні шорти. Одяг має відповідати місцю, куди ти йдеш. Якщо збираєшся на ринок по продукти, то на шпильках і в короткому платті теж недоречно, – каже прихильниця простого і зручного одягу", - розповіла вона.

На щодень Оксана використовує мінімум макіяжу, із аксесуарів полюбляє годинники. Вважає, що у жінки обов'язково має бути манікюр. А от чи це малюнок, чи однотонне покриття – уже на смак кожної жінки. Замість класичної сумки носить зручний рюкзак. На її думку, головне – щоб одяг був чистий, випрасуваний та охайний.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні