«Нове сідло на старій корові», – громадський активіст про проекти фотозони у Володимирі

0
-1
«Нове сідло на старій корові», – громадський активіст про проекти фотозони у Володимирі
Горомадський активіст з Володимира розкритикував запропоновані проекти нової фотозони у Княжому місті.

Критичну думку висловив Григорій Гороть на своїй сторінці у "Фейсбуці".

На думку чоловіка пластикова інсталяція, як і стара, абсолютно не вписується в місце біля костелу.

Нагадаємо, У Володимирі замість понищеної вандалами інсталації "Я люблю Володимир-Волинський" планують встановити нову фотозону зі зізнанням любові до міста. До розгляду громадськості пропонують два проекти.


"Взагалі то не все так погано - вже ніхто не захлинається у захваті "Туристична родзинка Володимира", бо як не видивлялись, біля минулої інсталяції ніхто жодного туриста так і не побачив. Не оцінили туристи пластик, не оцінили.

Що той, що цей пластик абсолютно не вписується в місце біля костелу. Можливо біля КМЦ, або в сквері біля міської ради, або в іншому подібному місці", – пише Григорій Гороть.

На його думку біля костелу, якщо щось робити – то тільки з металу, в старовинному стилі. Поруч треба встановити лавочку для закоханих, тільки не таку, що стоїть біля РАЦСу, а яка б символізувала кохання.

А ще на думку активіста, запропонована інсталяція, як для фотозони, має завеликий розмір.

"Якщо робити фото так, щоб було видно всю інсталяцію, то тоді людину буде видно погано, бо фото треба робити здалеку. Якщо робити так, аби людину було добре видно, то тоді вся інсталяція не ввійде в кадр, ввійде частина і на цьому фото буде видно людину і щось типу "Я люблю Вол..." Ну ми то знаємо що таке "Вол" і "Вол-Вол", а от іншим прийдеться шукати в Google.

І розмір інсталяції ніяк зменшити не можна, бо цей розмір якраз підігнаний під 250 000 грн, навіщо дармовим грошам пропадати. І ще розмір якраз підходить для піару - класний такий, великий, перед парламентськими виборами в самий раз", – додає пан Григорій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні