Юна волинянка попросила в кандитатів у Президенти одну гривню. ВІДЕО

5
4
Юна волинянка попросила в кандитатів у Президенти одну гривню. ВІДЕО
Марійка Мовчан з Ковеля запропонувала простий план перемир’я і злагоди поміж кандитами у Президенти.

Дівчинка прославилася тим, що разом з братами Павлом та Борисом листується і дружить з королями і королевами, лідерами могутніх держав та іншими світовими знаменитостями.

«Шановний Володимире Олександровичу, шановний Петре Олексійовичу, навіщо збирати стадіони, витрачати мільйони і за будь-яку ціну жагати перемоги?» – запитує юна «дипломатка і пропонує простий шлях вирішення протистояння: «Хочете бути кращим, впевненішим, мудрішим, дбайливішим, то внесіть 1 гривню на банківський рахунок благодійного Фонду «Позитивна взаємодія»!

На думку Марійки Мовчан, багато людей побачать такий вчинок своїх лідерів і послідують їхньому гарному прикладу – долучаться до благодійної діяльності заради допомоги дітям.

«Зробіть це обидвоє, чим докажіть і покажіть, що Україна – це не щось абстрактне, а спільнота різних, в тому числі маленьких, людей, яких поважаєте, цінуєте і дбаєте за їхнє майбутнє!» – такими словами переконує юна «дипломатка» чинного Президента України і його конкурента робити ще більше добрих справ.

Водночас дівчинка пропонує простий і зручний шлях миру і порозуміння, як поміж кандидатами у президенти, так і їхніми прихильниками: «Давайте спробуємо разом об’єднати мільйони українців навколо доброї справи, незалежно від того, хто кого підтримує».

На все про все для роздумів Марійка Мовчан дає не 24 години, а аж цілий тиждень, щоб дізнатися, якого «поля ягода» адресати її відеозвернення, і оцінила, що для кандидатів у президенти відповідь може обійтися всього-на-всього в 1 гривню.

Сподіваємося, що Володимир Олександрович Зеленський і Петро Олексійович Порошенко обов’язково нададуть обґрунтовану відповідь юній почесній голові благодійного фонду і внесуть 1 гривню на благодійну діяльність!



Просимо всіх добрих і небайдужих людей долучатися до благодійних акцій і змінювати наш світ на краще!

Реквізити для благодійних ВНЕСКІВ:

МФО банку – 325365

Банк – ПАТ «КРЕДОбанк» м. Львів

Код отримувача – 42571654

№ рахунку отримувача – 26000011218095

Отримувач – БО «БФ «ПОЗИТИВНА ВЗАЄМОДІЯ»




Прес-центр

БО "БФ "Позитивна взаємодія"

(Павло Мовчан)

e-mail: Press-child@ukr.net, Pressichild@gmail.com

тел. +38 050 517 38 28

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В малої більше здорового глузду чим в багатьох політиків разом взятих.
Відповісти
Зараз дуже багато благодійних фондів, а коли взнаєш інфу про ці фонди, та куди гроші йдуть, то печально робиться, є фонд Алли Мельничук, де дійсно крихіткам допомагають в Охмадет, і фото зразу показують , що було придбано і яка допомога здійснена
Відповісти
просто БРЄД
Відповісти
Якраз у благодійного фонду «Позитивна взаємодія» все прозоро і всі можуть побачити куди і як ідуть їхні кошти. Зайдіть на їхній сайт - wwwe.dobredilo.com
Це люди, які реально хочуть допомогти дітям.

Коли не знав про про цей фонд, то і сам так думав, що можуть бути якісь моменти. Та прийшлося раз мати справу, то таким людям уже при житті треба ставити пам`ятники!

Дітям сиротам реально будують спортзал, допомагають хворим дітям.

У них є чому повчитися!
Відповісти
Це хороші люди і один із найкращих благодійних фондів «Позитивна взаємодія» про які я знаю.

Їх сайт - www.dobredilo.com

Це взірець того, як люди можуть об’єднуватися заради хороших справ!

Молодці! Так тримати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні