Власник нічного клубу в Луцьку (НЕ) заплатить три мільйони штрафу

1
-1
Власник нічного клубу в Луцьку (НЕ) заплатить три мільйони штрафу
29 березня управління Держпраці у Волинській області повідомило, що за результатами перевірки в одному із закладів Луцька виявили істотне порушення трудового законодавства – 22 неоформлені працівники.

Як зазначило інтернет-видання "Волинська служба новин", мова йде про розважально-оздоровчий заклад “MOJO HALL”, власником якого є відомий луцький ресторатор Роман Хорзов.

Мінімальний штраф за одного неоформленого працівника становить 125 190 гривень. Таким чином, закладу за 22 неоформлені працівники загрожує штраф у розмірі 2,75 мільйона гривень.

Власник "Моджо" Роман Хорзов у коментарі інтернет-виданню "Волинь24" у понеділок, 8 квітня, відповів, що жодних документів за результатами перевірки не отримував. Те саме він підтвердив і в середу, 10 квітня.

В управлінні Держпраці у Волинській області теж не поспішають коментувати ситуацію. Зокрема, начальник управління Ростислав Стасько у понеділок, 8 квітня, переадресував нас до заступника, який безпосередньо був на місці проведення перевірки, – Юрія Бондарчука.

Того ж дня нам повідомили, що Юрій Бондарчук перебуває у відрядженні в Києві і прокоментує ситуацію в середу, 10 квітня.

Втім, у середу, 10 квітня, за службовим номером телефону зв'язатися з Юрієм Бондарчуком неможливо, секретар повідомляє, що на місці його немає, мовляв, він на підприємствах. Інший заступник начальника Ігор Кузьмінський зазначив, що перебуває у відпустці.

Ми зв'язалися із начальником відділу праці Станіславом Мельником, який повідомив, що справа стосовно закладу "Моджо" розглядатиметься управлінням Держпраці в області 11 квітня об 11:00. Станіслав Мельник додав, що всі документи за результатами перевірки власнику закладу надані.

Наразі не відомо, чи притягнуть до відповідальності заклад і чи стягнуть з власника кількамільйонний штраф.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бабло переможе зло.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні