Цьогоріч на волинських дорогах загинуло 13 пішоходів

0
-9
Цьогоріч на волинських дорогах загинуло 13 пішоходів
Протягом перших трьох місяців 2019 року на дорогах Волинської області трапилась 61 дорожньо-транспортна пригода за участі пішоходів. У результаті цих ДТП травмовано 52 громадян, 13 пішоходів загинуло.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині.

495 адміністративних матеріалів за ч.1 ст. 127 КУпАП (порушення правил дорожнього руху пішоходами) склали волинські патрульні від початку 2019 року.

Патрульні Волинської області приділяють особливу увагу виявленню порушень ПДР пішоходами, проводять з ними роз'яснювальну роботу. Інспектори зв’язків із громадськістю відвідують навчально-виховні заклади області, де розповідають про правила безпеки на дорозі.

Волинян закликають неухильно дотримуватись правил дорожнього руху, бути відповідальними, і не ризикувати своїм життям і здоров’ям!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні