Луцькі пенсіонери безплатно переглянули виставу «Криза»

0
-6
Луцькі пенсіонери безплатно переглянули виставу «Криза»
Недільний вечір перетворився на культурну подію для пенсіонерів Луцька.

Так, Громадянський Рух «СВІДОМІ», який заснував Андрій Покровський,14 квітня організував безкоштовний перегляд вистави «Криза» у Волинському академічному театрі імені Т.Г. Шевченка, - пише ІА Конкурент.

Це вже п’ятий захід, що відбувся у рамках проекту «Доступний театр для пенсіонерів», який активно долучає пенсіонерів до культурного відпочинку. Ця ініціатива має на меті зробити театральне мистецтво доступнішим для однієї з найбільш соціально незахищених категорій населення.

«Сьогодні пенсіонери переглянуть виставу «Криза». Це комічна трагедія, яка є метафорою на сучасні економічні, так і суспільні події в Україні. Також на взаємозв’язки і сім’ях, з друзями, сусідами. Я думаю, ця вистава зараз актуальна як ніколи. Але оскільки вона подається в комічному ключі, то, вважаю, наші відвідувачі отримають від неї задоволення», – розповів координатор проекту Євгеній Мікоян.

Основна ідея п’єси – «Криза – це не тоді, коли пусто в гаманці. А тоді, коли порожньо в серці». Тож із цікавістю в очах глядачі чекали, коли на сцену вийдуть актори і розпочнеться захопливе дійство.

«На вистави ми ходимо постійно. Коли нас запрошують, то намагаємося ніколи не пропускати такі заходи. Ось третій ряд – це все ми, студенти Акме-Університету. Вже дружимо з Євгенієм, помічником Андрія Покровського. Він нам завжди повідомляє про такі заходи», – розповіла Раїса Миколаївна.

Також вона разом з подругами пригадала, на яких виставах їй вже вдавалося побувати раніше.

Несподівано погасили світло і на сцену вийшли актори, які прикували до себе погляд кожного у залі.

Життєві історії, непорозуміння, проблеми батьків та дітей, смішні та іноді надокучливі сусіди – у виставі були всі буденні ситуації. Однак з усіма негараздами вдалося впоратися завдяки мудрості, здатності до самопожертви та любові до родини.

Опісля перегляду «Кризи» глядачам було про що подумати та поділитися своїми враженнями від переглянутої вистави.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні