--> Атмосферний зал для вишуканих святкувань у «Промені»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Атмосферний зал для вишуканих святкувань у «Промені»*

0
-3
Атмосферний зал для вишуканих святкувань у «Промені»*
«George’s Club», що у «Промені», розширився. Тепер це не лише цілодобовий боулінг та більярд, а також вишуканий ресторан-караоке де можна відпочивати щодня з 18:00 до 06:00.

Приємна атмосфера, смачна кухня і неповторна атмосфера свята – все це ресторан-караоке «George’s Club». Тут немає поділу на будні та святкові дні, адже програма розпочинається щовечора о 22:00. До цього часу в ресторані панує атмосфера, настрій якій задають самі гості. З 18:00 до 22:00 караоке працює без черги і це прекрасна можливість вдосталь насолодитися співом.

Зал готовий помістити до 100 чоловік, тому це ідеальне місце для світських вечірок та святкувань найвизначніших дат у житті.
Заклад рекомендує завчасно бронювати столик, але для любителів активного відпочинку і задушевних розмов із привітними барменами працює барна стійка, де завжди радо дарують посмішки і пригощають смачними коктейлями.

Для того, щоб забронювати столик телефонуйте: +380 (50) 490 77 14.
«George’s Club», 3-й поверх, РЦ «Промінь».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні