На Волині у санаторії «Пролісок» безплатно відпочивають особливі діти. ФОТО

0
-1
На Волині у санаторії «Пролісок» безплатно відпочивають особливі діти. ФОТО
Діти з особливими потребами, які навчаються у Рожищенському навчально-реабілітаційному центрі для дітей із порушеннями опорно-рухового апарату, зараз відпочивають у санаторії матері і дитини «Пролісок». Гостинний прийом а також безплатне проживання та лікування дітей забезпечує санаторій, а їхнє харчування профінансували за кошти благодійників.

Ініціатором такої ідеї стала директорка «Проліску» Оксана Бугайчук. За словами керівника закладу, в оздоровниці започаткували акцію «Пасхальні канікули». Першим ідею підтримав депутат Волинської обласної ради, керівник групи компаній «Пальче» Ігор Лех.

«За спільної благодійної діяльності санаторію «Пролісок» та фінансової підтримки Ігоря Леха 15 квітня ми розпочали безплатне оздоровлення 5 дітей Рожищенського навчально-реабілітаційного центру для дітей із порушеннями опорно-рухового апарату Волинської обласної ради. Дітки потребували не тільки фізичної реабілітації, але й відпочинку», – зауважує Оксана Бугайчук.

«Щороку «Пальче» віддає певні кошти на благодійну діяльність. Цього року нам запропонували профінансувати відпочинок дітей. Це хороша ідея, адже діти зможуть отримати нові враження та необхідне для них лікування. Сподіваюсь, що до започаткованої керівництвом «Проліску» акції долучаться й інші небайдужі волиняни», – зазначив Ігор Лех.

Зауважимо, що кожне добре серце може долучитися до акції «Пасхальні канікули».

«Санаторій забезпечує лікування та проживання дітей з інвалідністю, їхнє дозвілля за власний кошт. Потрібно тільки, аби хтось долучився та профінансував їхнє харчування», – наголошує Оксана Бугайчук.

Довідково:

Комунальне підприємство «Санаторій матері і дитини «Пролісок» є сучасною лікувально-профілактичною установою та надає послуги з оздоровлення населення України. Санаторій здійснює реабілітацію хворих із захворюваннями хребта, органів травлення, органів дихання та ендокринною патологією за допомогою сучасної лікувально-діагностичної бази.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні