Професор японського університету вчив студентів робити екстазі

1
1
Професор японського університету вчив студентів робити екстазі
61-річний викладач наполягає, що це було частиною програми навчання. При цьому він визнає, що порушив закон, який вимагає отримати особливий дозвіл від місцевої влади для виготовлення наркотичних речовин в освітніх цілях.

За даними місцевих ЗМІ, раніше у нього був такий дозвіл, але термін його дії закінчився, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У причетності до виготовлення екстазі підозрюють 11 колишніх студентів Івамури, якого на батьківщині називають Волтером Вайтом, як персонажа серіалу "Пуститися берега" (Breaking Bad), який, будучи вчителем хімії в школі, почав виробляти метамфетамін.

Наркотики, які виготовили студенти професора Івамури так і не були знайдені.

Нагадаємо, що поліція Румунії проводить обшуки узбережжя Чорного моря після того як хвилями до берега прибило пакунки зі 130 кг кокаїну.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чого ви хочете,вчив того чого і його в свій час навчили)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні