Великдень у Луцьку: що обіцяють в програмі етнофестивалю

0
-1
Великдень у Луцьку: що обіцяють в програмі етнофестивалю
Лучан та гостей міста запрошують відсвяткувати Великдень разом на етнофестивалі "Великдень у Луцьку". Святкування відбудуться 29 квітня з 13:00 до 21:00 години у центрально парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Про це повідомляють на сторінці фестивалю у "Фейсбуці".

29 квітня з 13:00 у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки звучатимуть "Великодні піснеспіви" у виконанні хорових та фольклорних колективів міста.

Справжнім сюрпризом буде презентація арт-локації "Весняний променад" на "Алеї парасольок", перформанс "для двох" на місточку закоханих, де оживуть справжні легенди.

Дітей порадують арт-територія «Звуковий лабіринт» на центральній алеї та Великодні забави "Гаївки".

Найкмітливіші родини (або ж команди друзів) запрошують до участі у "Великодньому квесті". Щоб виконати усі завдання, учасникам доведеться обійти увесь парк у пошуках підказок.

Перевірити свою силу та міць закликають козаки на "Великодньому козацькому Герці ("Алея ліхтарів"). А для усіх хто любить ретро мотиви, звучатимуть "Золоті мелодії" у виконанні духових оркестрів нашого міста.

Помилуватися виробами луцьких майстрів та підібрати великодні подарунки своїм родинам та друзям можна буде на ярмарку народних ремесел. А також відвідати понад 20 безоплатних майстер класів.

У програмі етнофестивалю – святкові частування та безліч відпочинкових зон.

Увечері на усіх чекає особливий великодній подарунок – святковий концерт за участю одного із найцікавіших гуртів України.

Про учасників організатори повідомлять згодом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні