У Луцьку вирішують, скільки школярі та студенти платитимуть за проїзд в маршрутках

2
1
У Луцьку вирішують, скільки школярі та студенти платитимуть за проїзд в маршрутках
У Луцьку обговорили вартість проїзду для школярів та студентів міста.

Про це стало відомо у четвер, 18 квітня, під час громадського обговорення регуляторного акту - проекту рішення виконавчого комітету Луцької міської ради «Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху», яким передбачається підвищення тарифу на проїзд в автобусах по місту з 5,00 грн до 6,00 грн.

Нагадаємо, луцькі перевізники із плакатами вийшли до приміщення Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку. Вони вимагають від міської ради підвищити вартість проїзду в обласному центрі Волині.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Коли заговорять про вартість проїзду, я згадаю ту маршрутку», – член виконкому Луцькради

Під час заходу громадський активіст Володимир Бут-Гусаїм нагадав перевізникам, як в грудні минулого року студенти вийшли на мирний проїзд. Вони вимагали у представників Луцькради їздити в маршрутках міста за півціни.

Так, перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад запевнив, що ситуація зі студентами вирішена.

«Багато студентів працюють і вони можуть оплатити вартість, яка є в тролейбусі – 1 гривню. Можуть і заплатити за проїзд в маршрутках. Якщо хочеш швидше доїхати – то, звісно, треба платити більше», – сказав Недопад.

Депутатка Луцькради Алла Надточій зауважила, що попри підвищення вартості проїзду, було б добре лишити ціну на квиток для школярів міста.

«Якщо в нас є дві гривні для дітей, то треба зберегти цю ситуацію. Якщо перевізники не погоджуються з тим, аби школярі їздили безкоштовно, то було б добре хоча б зберегти вартість квитка, яка є зараз», – зауважила Надточій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну ось "все вирішено" громаду поставили перед фактом,і думка громади їм до "п'ятої точки".Добре що попереду літо,і можна пересісти на велосипеди.
Відповісти
бодай вам усім пики порепались!!!!!!!!коли вже нажеретесь-прокляті владці??? кришуєте маршрутчиків, ото з ними і за одне...то діти хай платять , то ціни гоните....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні