Били і виривали волосся: військові познущалися над офіціанткою. ФОТО

0
10
Били і виривали волосся: військові познущалися над офіціанткою. ФОТО
На Харківщині троє військових побили 23-річну офіціантку кафе, яка хотіла закрити заклад.

Про це повідомляє "Т1" на спільноту "Чесно-pro-Чугуїв" у "Фейсбуці".

Як стало відомо із допису, допомогти закрити кафе поблизу військової частини дівчині прийшла подруга. Саме з нею у трьох військових напідпитку виникла сварка через те, що ті не хотіли покидати кафе. Всю свою агресію вони проявили на офіціантці, котра підтвердила, що кафе на сьогодні зачиняється.

За словами подруги потерпілої, яка стала свідком інциденту, неадекватні чоловіки виривали волосся у дівчини і викидали на асфальт. Згодом всі побої та пошкодження дівчина зафіксувала у відділку поліції, бо хоче, щоб покарали невідомих у військовій формі.

Поліція розшукує зловмисників, адже одного з них дівчина сфотографувала на телефон.

За словами поліції, відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафа до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до 1 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні