ПриватБанк навчав волинських підприємців успіху*

0
0
ПриватБанк навчав волинських підприємців успіху*
У Луцьку відбувся безкоштовний семінар «Бізнес-Інкубатор» в рамках освітньої програми ПриватБанку КУБ («Країна успішного бізнесу»). Тут підприємців, маркетологів та менеджерів компаній вчили, як правильно розвивати бізнес.

«Для успіху недостатньо мати лише кошти, - переконаний Юрій Войтенко, директор Північно-Західного РУ ПриватБанку. - Потрібні ще грунтовні знання і неординарні ідеї. І місія ПриватБанку - допомагати підприємцям швидше долати дорогу до власного успіху».

Практичні поради волиняни отримали від спікерів заходу – бізнес-тренера Євгена Гетманчука та керівника відділу освіти WebPromoExperts Олександра Печалова. Вони розповідали, як розвинути бізнес та як успішно просувати його в інтернеті.

Євген Гетманчук пояснив, що успіх будь-якого бізнесу залежить від того, наскільки добре ви вмієте домовлятися з партнерами.

«Головне для будь-якого бізнесу – це домовлятися з іншими людьми. І перше, ніж дбати про свої інтереси, треба думати про інтереси партнера», - розповів він.

Олександр Печалов говорив про ефективні продажі у мережі, СММ та ще багато різних речей, які допоможуть просувати бізнес. За його словами, дуже важливо запропонувати клієнту унікальну торгову пропозицію - це повинна бути «фішка», якої немає у інших продавців.

Підприємці активно брали участь в усіх практичних завданнях. До прикладу, продавали клієнтові як бонус непотрібну путівку та будували вежі зі спагетті, скотчу та маршмеллоу.

Наостанок ставили багато запитань і цікавилися, коли чекати наступного семінару «Бізнес-інкубатор».

Організатори заходу поділилися планами - найближчим часом освітній проект ПриватБанку завітає до Чернівців. Далі будуть Івано-Франківськ, Херсон, Тернопіль, Хмельницький, Рівне.

Щоб стати учасником безкоштовного семінару, достатньо стежити за анонсами на сторінці проекту і вчасно зареєструватися: inkubator.pb.ua

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні