На волинському кордоні затримали групу контрабандистів

0
-2
На волинському кордоні затримали групу контрабандистів
Прикордонники на поблизу держкордону «Грабове» та «Римачі», виявили 14 громадян України, 5 радіостанцій та 2 гумові човни.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужба.

Спочатку прикордонники затримали дев’ятеро осіб з трьома радіостанціями та одним гумовим човном, а згодом - ще п’ятеро громадян України також з радіостанціями та гумовим човном. Крім цього, на контрольно-слідовій смузі виявлено сліди та дерев’яну кладку, яку було приховано неподалік у кущах.

Скоріш за все правопорушники готувались до незаконного переміщення контрабандних товарів, однак прикордонники викрили та припинили їх незаконні оборудки.

На осіб складено процесуальні документи за ст.202 «Порушення прикордонного режиму». Тривають подальші перевірочні заходи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні