Смачні страви до столу можна замовити з доставкою додому*

0
4
Смачні страви до столу можна замовити з доставкою додому*
Напередодні Великодня в кожного багато справ, а цьогоріч вихідних так багато, що точно можна буде зустрітися з усіма друзями та рідними. Однак, не обов’язково стояти днями за плитою, адже є доставка від броварні «Карабас Барабас».

Свята – це привід зустрітися з родиною, запросити хресних, чи й самим навідатися до своїх церковних діток. Однак часто ці дня й доволі складні, адже увесь час потрібно готувати щось смачненьке. В броварні «Карабас Барабас» запевняють, що краще залишити час для рідних, а усе необхідне до столу можна замовити з доставкою додому.
На свята в броварні вихідний лише у суботу, 27 квітня. А вже в неділю, з 14 заклад працюватиме, а відповідно кухарі готуватимуть смачненькі наїдки.

В броварні можна замовити усе: від салатів, до страв з мангалу. Тому не потрібно витрачати дорогоцінний час та сили, аби накрити стіл. Якщо у вас заплановані гості – просто зателефонуйте в «Карабас Барабас» та оберіть улюблені страви з меню.

Телефон для замовлення: 066 600 400 2.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні