У Чорнобилі жінка прокусила поліцейському руку

1
-2
У Чорнобилі жінка прокусила поліцейському руку
На контрольно-пропускному пункті в Чорнобильській зоні відчуження затримали двох осіб, які завдали тілесні ушкодження правоохоронцями.

Про це повідомляє у вівторок поліція Київської області.

Зазначається, що поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ-212103, водій якого був у стані алкогольного сп'яніння та порушував правила дорожнього руху.

На законну вимогу поліцейського надати документи для перевірки керманич почав хапати правоохоронця за форменний одяг та спорядження. На допомогу правопорушнику вийшла пасажирка авто, яка виявилась його співмешканкою. Вона зненацька вкусила за руку та вдарила одного з правоохоронців балонним ключем по голові.

Згодом медики діагностували у нього гематому та прокус фаланги на руці.

Наразі обох правопорушників затримали. На 40-річного водія склали протокол за ст.130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння) КУпАП.

Слідчі також відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу. Слідчі дії тривають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це все радіація впливає
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні