На Волині 18-річний хлопець викрав «Жигулі»

0
-9
На Волині 18-річний хлопець викрав «Жигулі»
У Камені-Каширському 18-річний хлопець викрав автомобіль «ВАЗ 2107», який належить 37-річному волинянину.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

У четвер, 2 травня, до Камінь-Каширського відділу поліції із заявою звернувся 37-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що із стоянки поблизу залізниці, що по вулиці Ковельській, викрадено його автомобіль «ВАЗ 2107».

Співробітники кримінальної поліції спільно із працівниками сектору реагування патрульної поліції оперативно встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом скоїв раніше судимий за крадіжки 18-річний житель Каменя-Каширського. Викрадений автомобіль поліцейські вилучили та повернули власнику.

За цим фактом триває досудове розслідування розпочате за ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до п’яти років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні