У місті на Волині хочуть заборонити міжміським автобусам посадку пасажирів на зупинках

1
3
У місті на Волині хочуть заборонити міжміським автобусам посадку пасажирів на зупинках
У Володимирі-Волинському хочуть заборонити міжміським автобусам проводити посадку чи висадку пасажирів на міських зупинках.

Усе через те, що міжміські автобуси створюють затори поблизу зупинок та заважають міським маршруткам перевозити пасажирів, пише "Буг".

Особливий акцент поставлять на заборону зупинок автобусів, які курсують у міжнародних напрямках, зокрема в напрямку Польщі. Вони є одними з найбільших за своїми розмірами, тому такий автобус може блокувати під’їзд міської маршрутки до зупинки.

Начальник управління ЖКГ Володимир-Волинського виконавчого комітету Віктор Фіщук розповів, що правила надання послуг пасажирського автомобільного транспорту затверджені відповідною постановою Кабінету міністрів України від 18.02.1997 року N176. Згідно цих правил, перевезення поділяються на міські (в межах населеного пункту) – організовує виконавчий комітет, а саме на конкурсі визначає перевізника, затверджує маршрут, встановлює зупинки і ціни на проїзд; міжміські і приміські в межах області – обласна державна адміністрація; Міжміські і приміські за межами області та міжнародні – Мінінфраструктури. Згідно п.28 Правил, – місцями зупинок автобусів на приміських, міжміських та міжнародних маршрутах є виключно автостанції.

"Крім автостанцій, такі автобуси можуть зупинятися на міських зупинках за умови погодження виконавчим комітетом таких зупинок в паспорті маршруту. Наразі жодних погоджень виконкомом на міжнародні маршрути не надавалося. Тому, виконавчий комітет звернувся до Укртрансбезпеки з проханням провести рейдову перевірку по місту усіх транзитних перевізників щодо порушень вимог вищевказаної постанови", – наголосив Віктор Фіщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А не хочуть заборонити міським маршруткам простоювати 5-15хвилин біля ЦУМу,старого ринку,і тд
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні