Маленька українка стала наймолодшою композиторкою країни. ВІДЕО

0
-4
Маленька українка стала наймолодшою композиторкою країни. ВІДЕО
Вже у вісім років неймовірно талановита школярка з Житомира Маргарита Костеньова визнана наймолодшим композитором України.

Про це розповіла керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова, інформує Обозреватель.

«6 травня 2019 року у Житомирі Національний Реєстр Рекордів оголосить новий рекорд України в категорії «Діти». Національним досягненнямвизнана творчість 8-річної школярки, учениці Житомирської музичної школи імені Святослава Ріхтера Маргарити Костеньової, наймолодшої авторки інструментальних творів», – пояснила Вєтрова.

За її словами, у творчому доробку дівчинки вже є 19 власних музичних композицій, які принесли звання лауреата і переможця Всеукраїнських та Міжнародних художніх конкурсів.

Також Костенева брала участь у телепроекті «Крутіше всіх» на телеканалі «Інтер». «Крім цього, Маргарита закохана в дивовижний інструмент – бандуру. І вже в такому юному віці маленька бандуристка популяризує українське мистецтво власними творами», – уточнила керівник реєстру рекордів.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні