--> Музику до популярної пісні «Охрана отмєна» написав музикант з Ковеля. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Музику до популярної пісні «Охрана отмєна» написав музикант з Ковеля. ВІДЕО

1
8
Музику до популярної пісні «Охрана отмєна» написав музикант з Ковеля. ВІДЕО
Музикант з Ковеля Роман Черенов виступив саундпродюсером популярної пісні «Охрана отмєна» від молодої виконавиці Jerry Heil.

Пісня розповідає про жадібного хлопця у парі. Пізніше виявляється, що він зраджує своїй дівчині і купує шоколадку за 300 гривень для іншої, пише «Район.Ковель».

Відео на пісню, станом на 5 травня, вже зібрало вже більше 1,5 мільйона переглядів.

Яна Шемаєва (Jerry Heil) і Роман Черенов (Morphom) у нещодавньому відео на YouTube розповіли історію створення пісні «Охрана отмєна». Співачка зазначає, що Роман першим побачив потенціал у тексті і що це може бути «пушкою». Після чого вони записали невеличке відео для соціальних мереж і поширили в Instagram та Facebook.

«Це був понеділок. Дев'ять ранку. Ми взагалі були на такій темі, що давай робити якісь смішні відео. Не просто смішіні, а прикольні. Челенджі, де є музика і все це лайвом відбувається в студії. Перед тим була пісня «Охрана отмєна» в Яниній лєнті і я кажу, давай «Охрана отмєна» знімемо», – розповідає Роман Черенов.

Дівчина здивувалася, оскільки ця пісня відрізнялася від її попереднього ліричного образу.

«Я кажу, Рома, ти що странний? Яка «Охрана отмєна»?», – каже Яна.

«Я чесно кажучи, кажу це і думаю: «Ну шо ти гониш?». Якщо ти віриш, що ти можеш зробити все, то після слів «А слабо зробити щось?», ти такий робиш і думаєш «О, ніфіга собі, це реально не слабо», – додав Роман.

Артисти зазначають, що не робили ставки на те, що це буде такою відправною точкою у цього трека. Вони просто робили спроби.

«Ми записали відео, подивилися і такі типу «Аааа... Ну да, ну окей», – описує перші враження після запису відео Яна.

Однак, пісня отримала позитивну реакцію, її почали поширювати такі відомі артисти як Сашко Положинський, Настя Каменських, Віра Брежнєва, а Потап попросив даний синг для виступу своєї вихованиці на «Голосі країни» Богдани Ренк.

Частина «Охрана отмєна», яку спершу Яна Шемаєва (Jerry Heil) і Роман Черенов (Morphom) опублікували у соцмережах.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я подумала, що новина про "Бумбокс"))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні