У ліцеї-інтернаті на Волині протікає дах. ВІДЕО

0
2
У ліцеї-інтернаті на Волині протікає дах. ВІДЕО
У Нововолинському науковому ліцеї-інтернаті під час дощів протікає дах.

Про це повідомили на сторінці ГО "Сила правди" у "Фейсбуці".

"Дах, стіни, підлога – все у воді. Ці фото та відео нам надіслали люди, яким небайдужа доля навчального закладу. В Нововолинському науковому ліцеї-інтернаті навчаються і проживають діти 9-11 класів. Ситуація з дахом гуртожитку вже триває роками! Капітальний ремонт даху збиралися провести у 2016 році, навіть тендер провели на понад 700 тисяч гривень, але ремонт так і не відбувся", - йдеться у повідомленні.

Журналісти звернулися за поясненнями до директора ліцею Юрія Лазаренка. Посадовець каже, що неодноразово подавав документи на фінансування ремонту до Управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА, звертався з проблемою до народного депутата, але ситуація досі не вирішилась.

З бюджету в останні роки, зі слів Юрія Лазаренка, виділили невеликі суми, які ліцей витратив на придбання матеріалів для ремонту. Однак, коштів на виконання самих робіт досі немає. Для цього адміністрація закладу навіть звернулася до батьків, чиї діти тут навчаються, аби спільними зусиллями зібрати кошти і вирішити проблему з дахом.

Ще більше погіршив ситуацію весняний буревій, який, зі слів директора, пошматував залишки даху, які досі лишалися, що і спричинило затоплення дощем.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні