Маленькій волинянці за день назбирали кошти на лікування

0
1
Маленькій волинянці за день назбирали кошти на лікування
Дівчинці Марія Веремчук з села Грабове Шацького району назбирали потрібну суму на лікування за один день.

Про це у Фейсбуці повідомила її мама Анастасія Веремчук.

Нагадаємо, що у дівчинки виявили пухлину мозку. Вона перебуває у Волинській обласній дитячій лікарні.

"Серце розривається від вдячності,вдячності за те,що не проходите повз ,що допомагаєте,жертвуючи при цьому своїми особистими потребами для порятунку нашої донечки. Прошу в Бога для всіх людей,рідних,друзів,знайомих і незнайомих,які відкликнулись на наше горе,великої нагороди за ваше милосердя. Я чесно не можу повірити,що за один день вирішилося питання з коштами на операцію", - пише жінка.

"Попереду ще сама операція,досить складна,як сказав лікар.Адже пухлина велика, а ще дотична до важливих частин власне самого мозку.Ризик шалений,але надія на Бога і на золоті руки лікаря", - зазначила вона.

"Марія трохи слабка після двох перенесених наркозів (вводили під час діагностики,а ще після 10-годинної “голодовки”,яка була потрібна,щоб здати цілий комплекс аналізів на голодний шлунок. Хоча це в якійсь мірі пішло на користь,бо вчора ввечері апетит у Марії був шалений. Незважаючи на незначне підвищення температури,
ми граємось,співаємо,пробуємо ходити,але це поки виходить погано,тому більше проводимо часу сидячи та лежачи у ліжку.(хто знає Марічку до хвороби,то в це, звичайно, важко повірити.)

Ще часто чую запитання,стосовно того ,яка ця пухлина,доброякісна чи ні.Поки відповіді немає.Буде після результатів біопсії", - написала мама дівчинки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні