Лучанам почали відключати гарячу воду: адреси

1
6
Лучанам почали відключати гарячу воду: адреси
Згідно з графіком припинення подачі гарячої води від котелень та центральних теплових пунктів державного комунального підприємства "Луцьктепло" у зв'язку з профілактичним ремонтом теплових мереж в міжопалювальний період 2019 року, від сьогодні, 13 травня, послугу з гарячого водопостачання припинено для споживачів чотирьох котелень та низки центральних теплових пунктів.

Про повідомили в ДКП "Луцьктепло".

З 13 травня припинено надання послуги з гарячого водопостачання скоживачам котелень на вул. Декабристів, 29, пр. Відродження, 15-б, вул. Лесі Українки, 67, вул. Маковського, 2-к. Очікуваний термін відновлення послуги згідно з графіком – 27 травня.

Також сьогодні припинено подачу гарячої води від ЦТП від котельні на вул. Боженка, 32. Йдеться про ЦТП на вул. Грабовського, 7-д; 9-г; 11-в, вул. Бенделіані, 1-е, вул. Станіславського, 50-в, вул. Гнідавська, 65-а, бульв. Дружби народів, 8-а; 15-б. Очікуване відновлення послуги тут відбудеться пізніше – 10 червня.

Завтра, 14 травня, і до 27 травня, надання послуги з гарячого водопостачання припиниться й для споживачів дахової котельні на вул. Гордіюк, 20-а.

Для котельні на пров. Старицького, 6 термін припинення надання послуги з гарячого водопостачання у зв'язку з профілактичним ремонтом теплових мереж змінено з перенесенням на червень. Про дату буде повідомлено додатково.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оте централізоване гаряче водопостачання з яким купа проблем це пережиток совка.Давно пора від нього відмовитися на користь індивідуального нагріву і кожен платитиме за свою гарячу воду,і не буде проблем з перебоями гарячого водопостачання.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні