Депутати не будуть висловлювати губернатору Волині недовіру

0
1
Депутати не будуть висловлювати губернатору Волині недовіру
Депутат Волинської обласної ради передумали висловлювати недовіру голові Волинської обласної державної адміністрації Олександру Савченку.

Про це стало відомо у четвер, 16 травня, на засідання чергової сесії Волинської обласної ради.

Нагадаємо, депутат Волинської обласної ради В’ячеслав Рубльов зініціював проект рішення про висловлення недовіри голові Волинської обласної державної адміністрації Олександру Савченку.

Подання вказаного проекту рішення В’ячеслав Рубльов мотивував тим, що має за ціль зупинити невідворотне погіршення економічної та соціально-політичної ситуації у Волинській області.

Так, у порядку денному був проект рішення депутат В’ячеслава Рубльова про висловлення Савченку недовіри. Після звіту губернатора депутат Волиньради заявив, що питання потрібно зняти.

«Щойно Верховна Рада призначила дату інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського. Тому я думаю, що питання про висловлення недовіри потрібно зняти, адже це вже не матиме сенсу», – сказав Рубльов.

До слова, інавгурація президента Володимира Зеленського відбудеться в понеділок, 20 травня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні