Арт-променад «Так звучить Луцьк» перенесуть через погоду

0
0
Арт-променад «Так звучить Луцьк» перенесуть через погоду
Арт-променад «Так звучить Луцьк» перенесуть через несприятливу погоду.

Про це повідомляють на сайті Луцької міськради.

Через несприятливу погоду ухвалено рішення про перенесення арт-променаду «Так звучить Луцьк», анонсованого на сьогодні, 17 травня о 18.00.

Як зазначає начальник управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська, до підготовки дійства було докладено надзвичайних зусиль багатьох цікавих людей: талановитих, натхненних, добрих, щирих, закоханих у музику та своє місто.

«Ми обов'язково послухаємо, як звучить Луцьк, його історія та архітектура, але трішки пізніше.

Арт-променад «Так звучить Луцьк» не відміняється, а лише переноситься на декілька днів. Стежте за новинами: про дату і час повідомимо згодом», - зазначила Катерина Теліпська.

Повідомлення про нову дату арт-променаду буде розміщено на офіційному сайті Луцької міської ради, а також на сторінці управління туризму та промоції міста у соціальних мережах.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні