У Луцьку ремонтують школи та садочки.ПЕРЕЛІК

0
0
У Луцьку ремонтують школи та садочки.ПЕРЕЛІК
У навчальних закладах міста тривають ремонтні роботи, які не заважають навчальному процесу.

Про це повідомили в прес-службі Луцької міської ради.

16 травня секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління освіти Зіновія Лещенко оглянули ремонтні роботи у НВК “Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 10 — професійний ліцей”, загальноосвітній школі І-ІІ ступенів № 11 — колегіум та дошкільному навчальному закладі № 37.

У ЗОШ № 11 тривають ремонтні роботи у санвузлах. Наразі там уже поклали нову плитку, змонтували сантехніку. Незабаром встановлять перегородки.
У рамках реалізації проекту НЕФКО 3 буде замінено вікна на енергозберігаючі. Під час літніх канікул зроблять ремонт у харчоблоці.




Ремонтують санвузли у НВК “Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 10 — професійний ліцей”. Там також вкладають нову плитку, встановлюють сантехніку, замінюють вікна. Влаштують й дві душові кімнати у спортивному залі.



До слова, у цьому навчальному закладі за кошти міського бюджету минулоріч встановлено ІТП та проводилися роботи із заміни мереж.

У рамках проекту НЕФКО 1 тут повністю замінено старі дерев'яні вікна на енергозберігаючі, замінено лампи освітлення на світлодіодні.

У ДНЗ № 37 проведено роботи із вкладання бруківки на пішохідних доріжках, проведено заміну вікон на енергозберігаючі.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні