У Луцьку хочуть перейменувати чотири вулиці. СПИСОК

3
1
У Луцьку хочуть перейменувати чотири вулиці. СПИСОК
В обласному центрі Волині можуть перейменувати чотири вулиці.

Про це стало відомо у вівторок, 21 травня, під час комісії міськради з перейменування вулиць Луцька.

У рамках декомунізації у Луцьку виникла потреба перейменування п’ять вулиць.

Члени комісії проголосували за перейменування чотирьох вулиць. Зокрема, вулицю Боженка перейменують на Магістральну, Говорова – на Павла Чубинського, Нікішева – на Михайла Вербицького, Федорова – на Воїнів-добровольців.

Для того, аби перейменувати вулицю Ярощука, потрібно провести громадське обговорення.

«Було багато обговорень та суперечностей. Було б добре повернути попередню назву вулиці. Сергій Тимошенко проектував цю вулицю, вона чудово забудована, і було б добре її назвати так», – сказав депутат Павло Данильчук.

Проект рішення про перейменування чотирьох вулиць винесуть на чергову сесію Луцької міської ради. Для того, аби Ярощука перейменувати на вулицю Сергія Тимошенка, спершу потрібно провести громадське обговорення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ярощук це хто такий? Живу в Луцьку і не знаю хто і за які заслуги?
Відповісти
пропоную 33-й квартал перейменувати в 95-й квартал
Відповісти
Юхим Арсеетійович Ярощук з січня 1956 по 12 квітня 1972 року був головою виконавчого комітету Волинської обласної Ради депутатів трудящих. За спогадами людей був толковим керівником, досвідченим адміністратором та господарником, незважаючи на ідеологічну складову. Тоді не було безпартійних керівників. Партократ, але дуже тямущий. Багато зробив для Волині. Тепер керівників такого рівня, як Юхим Ярощук, на Волині, на жаль немає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні