Ляшко знімав онлайн-трансляцію на зустрічі фракцій з Зеленським. ВІДЕО

4
2
Ляшко знімав онлайн-трансляцію на зустрічі фракцій з Зеленським. ВІДЕО
Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко знімав в Адміністрації Президента онлайн-трансляцію, де планував показати консультації парламентських фракцій з Володимиром Зеленським. Проте охорона змусила його вимкнути телефон.

Відповідне відео він транслював у своєму "Фейсбуці", передає "Українська правда".

"Більше ніяких таємниць. Вперше буде продемонстрована таємна зустріч для людей, щоб люди почули мотивацію президента", - оголосив Ляшко, додавши, що Зеленський добряче спізнюється.

Лідер "радикалів" зазначив, що, якщо його змусять вимкнути телефон, то всі побачать, хто це зробив "у самому логові влади".

Разом з тим він підійшов до всіх представників фракцій і запитав, чи не проти вони онлайн -трансляції. Всі відповіли, що не проти, оскільки за демократію і нові тренди.

Паралельно Ляшко встигав читати коментарі під відео і відповідати на них, зокрема, якийсь Михайло написав: "Ганьба Ляшку".

"Слиш, Міхаіл, за що ганьба?", - запитав нардеп, наголосивши, що той може не дивитися, якщо для нього це ганьба.

Згодом представників фракцій покликали в окрему кімнату і всі подалися туди, але Ляшку заступила дорогу охорона. До нього підійшов Зеленський, потиснув руку і запитав, як він ставиться до розпуску Ради.

Лідер "РПЛ" відповів, що позитивно, на що Президент з посмішкою відповів: "Ось і добре".

Після цього Ляшко, тримаючи його за руку, сказав: "Пане Президенте, а я можу поставити вам питання?", але Зеленський проігнорував питання, висмикнувши свою руку. За ним зачинилися двері, а нардеп залишився у коридорі.

"Оце вам і демократія", - сказав на це політик.

"Хочу звернутися до президента Зеленського - пропустити мене на консультації і дати можливість людям почути, що відбувається за закритими дверима", - додав він.

Після безуспішних спроб переконати охоронців пропустити його, Ляшко спробував зайти з іншого ходу, але і там було зачинено.

Він почав нервувати і кричати, щоб його пустили на засідання для консультацій. Охорона спокійно відповіла, що може пройти, але має вимкнути телефон ,як це зробили всі інші.

"Ви побачили, що не хоче нова влада відкритості і прозорості", - сказав Ляшко.

"Я вимушений залишити телефон, а ви робіть висновки, українці", - додав він і перервав трансляцію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А це вже мінус в карму нового президента...і в рейтингу сподіваюся теж.
Відповісти
Не сподівайся, чудо болотяне))))
Відповісти
За це відео, велике дякую Ляшкові. Можливо все таки наш народ відкриє очі. Адже скоро вибори.
Відповісти
Сам як Тай "мордоворот". Позорить і себе і інших
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні