На Волині провели обшуки у чоловіка, який хотів викрасти авто у депутата облради

1
-1
На Волині провели обшуки у чоловіка, який хотів викрасти авто у депутата облради
У Камені-Каширському районі поліція провела результативний обшук у помешканні чоловіка, який вчинив розбійний напад і хотів викрасти авто у депутата облради.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Правоохоронці за місцем проживання 38-річного зловмисника поряд зі схожими на корпуси учбових гранат Ф-1, ВОГ-17 вилучили дві ручні димові гранати РДГ 2Б, дев’ять учбово-імітаційних запалів, циліндричний предмет схожий на димову гранату, а також порох.

На місце прибули спеціалісти вибухо-технічного відділу , які вилучили виявлені предмети.

Нагадаємо, 20 травня, вранці, до будинку 47-річного жителя райцентру Камінь-Каширський, депутата обласної ради, проник невідомий чоловік та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, намагався викрасти його автомобіль.

Співробітники поліції Волині встановили особу зловмисника, ним виявився 38-річний житель цього ж району. Йому повідомили про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 15 (замах на злочин), ч. 3 ст. 289 ( незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. У зловмисника вилучили два корпуси гранати типу «Ф-1», пістолет «Walter» із глушником та 30 набоїв, які той заховав у лісі поблизу Каменя-Каширського.

За фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів триває досудове розслідування розпочате за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Підозрюваний перебуває під вартою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а причому тут депутат якщо не депупутат то що не треба шукати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні