Просять відгукнутися чоловіка, який у Луцьку на Велодні знайшов гроші

0
3
Просять відгукнутися чоловіка, який у Луцьку на Велодні знайшов гроші
У неділю, 26 травня, під час проведення в Луцьку велопробігу чоловік загубив гроші в районі проспекту Молоді. Його дружина Кристина Грисюк одразу ж описала цей випадок у фейсбуці.

«Неодноразово читала тут, що знайшли й хочуть повернути… Я розумію, це може здатися глупо… Але хочеться вірити», – написала Кристина Грисюк у спільноті «Теревені про Луцьк».

Ведучий заходу Александр Львовский у коментарі під цим постом зазначив: «Мені гроші не приносили. Підійшов учасник велодня. Сказав, що знайшов гроші і поверне власнику, який назве суму втраченого. Власника так і не дочекався…»

Власник згуби, чоловік Кристини Грисюк звернувся до редакції інтернет-видання «Волинь24» з проханням поширити цю інформацію. Можливо, чоловік, який знайшов гроші, прочитає її і захоче повернути кошти, адже вчора він мав таке бажання.

Лучанин може назвати суму втраченого і приблизне місце, де він згубив гроші. Просить чоловіка, який їх знайшов, звернутися до Кристини Грисюк у фейсбуці або ж до редакції «Волинь24», яка готова виступити посередником у цій справі.

Поспішаймо робити добро разом!

Головне фото – ілюстративне





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні